12/10/2022

Let op: einde eerste PE-periode in zicht

Will van Roosmalen

Sta jij binnen Stichting NaVU geregistreerd voor Permanente Educatie? Dan moet je voor het einde van de PE-periode 60 PE-punten hebben behaald zodat je registratie verlengd kan worden.

60 PE-punten

Wanneer je nog niet aan deze eis voldoet, heb je van ons een mail ontvangen. Wij adviseren je om zo snel mogelijk al je behaalde PE-punten te registreren in je persoonlijke portal zodat je de PE-periode positief kunt afsluiten met voldoende PE-punten.

 

Heb je nog niet voldoende PE-punten behaald? Dan begint de tijd te dringen en adviseren wij je de komende maanden snel een of meerdere activiteiten/opleidingen te plannen zodat je alsnog voldoet aan de norm van 60 punten.

 

Uitschrijving register

Heb je op 01-01-2023 minder dan 48 punten in je portal staan? Dan zal het bestuur SKU je uitschrijven uit het register. Dit kan directe gevolgen hebben voor de organisatie waar je werkzaam bent. Heb je op 01-01-2023 tussen de 48 en 60 PE-punten in je portal geregistreerd staan? Dan heb je de volgende PE-periode (periode 2) eenmalig alsnog de mogelijkheid om 12 punten extra te behalen (naast de 60 punten voor periode 2).

 

Heb je niet voldoende punten behaald als gevolg van overmacht? Dan kan het bestuur van NaVU in zeer uitzonderlijke gevallen uitstel verlenen (zie PE-reglement 2.5). Verzoeken voor uitstel kunnen per mail worden ingediend (info@navu.nl).

 

In je persoonlijke portal kun je de huidige status van jouw aantal PE-punten bekijken. Heb je nog PE-punten nodig? Kijk dan in het activiteitenaanbod welke activiteiten/opleidingen voor PE-punten zijn geaccrediteerd.

Vragen?

Heb je vragen? Stel deze dan via de mail (info@navu.nl). We beantwoorden deze zo snel mogelijk.

Wij wensen iedereen de komende maanden veel succes met verdere bijscholen en het behalen van voldoende PE-punten, zodat je wederom voor 3 jaar als Register Uitvaartverzorger geregistreerd staat.