03/11/2023

Hoe PE-punten registreren NaVU?

NaVU - Wendy van de Pol Wendy van de Pol

De permanente educatie (PE) punten zijn een belangrijke factor als het gaat om het waarborgen van kwaliteit in de uitvaartbranche. Nadat je een activiteit hebt afgerond, waarvoor je PE-punten verkrijgt, dan dien je deze punten in sommige gevallen zelfstandig te registreren. Maar hoe doe je dit? En wat kan je doen als het niet lukt om in te loggen? Je leest het hier.

Hoe log je in?

Ga om te beginnen naar: https://pe-online.info/professionals/. In deze handige digitale omgeving kan je jouw persoonlijke PE-punten overzicht inzien. Daarnaast kan je hier ook je PE-activiteiten registreren. Om in te kunnen loggen bij PE-online, dien je ingeschreven te staan in het SKU (Stichting Keurmerk Uitvaartzorg) register. Als je staat ingeschreven, dan ben je in het bezit van een SKU-nummer. Dit SKU-nummer heb je nodig om in te loggen bij PE-online. Je gebruikersnaam is namelijk altijd: SKU-[jouw nummer]. Dus het is altijd je SKU-nummer met voorafgaand: SKU-. Je wachtwoord heb je zelf ingesteld.

Problemen bij het inloggen

Mocht je problemen ondervinden bij het inloggen, dan is het vaak zo dat het e-mailadres dat bekend is bij het SKU, niet correct is. In sommige gevallen is het bijvoorbeeld een e-mailadres dat je gebruikte bij een vorige werkgever of er staat simpelweg een spelfout in het opgegeven e-mailadres.

In dit geval stuur je een e-mail naar: register@keurmerkuitvaartzorg.nl. In de e-mail vraag je welk e-mailadres bij hen bekend is en noteer je welk e-mailadres wel correct is. Vraag of zij het willen aanpassen als het e-mailadres niet blijkt te kloppen.

Wanneer je e-mailadres klopt dan ga je een (nieuw) wachtwoord aanmaken. Dit doe je via: https://pe-online.info/professionals/.

Je kan nu inloggen met je gebruikersnaam: SKU-[jouw nummer] en met je eigen gekozen wachtwoord!

Meer hulp nodig?

Kom je er toch niet helemaal uit? Bekijk dan deze uitgebreide handleiding: https://www.navu.nl/permanente-educatie/pe-punten-halen/